Роп’яник: Перейменування Івано-Франківська – провокація,щоб посварити українців і поляків

Роп’яник: Перейменування Івано-Франківська – провокація,щоб посварити українців і поляків

16.04.15 10:27 0 578
Тема про перейменування Івано-Франківська на Станіслав запускається провокаторами, щоб посварити два сусідські народи – українців і поляків, в яких зараз один спільний ворог – Москва. Івано-Франківськ. Фото: pizzatravel.com.ua

Про це на своїй сторінці у Facebook написав художник Ігор Роп’яник.

«Слухайте, а ніхто не думав, чому саме зараз хтось кинув нам цю кістку – тему «перейменування чи не перейменування міста»? Хоча це питання і близько не стоїть на порядку денному іванофранківців. От у мене таке враження, що це якийсь провокатор розгорнув дискусію (навіть спеціально спільноту створено щодо цього)», – зазначив він.

На його думку, це зробив провокатор, який знає, що дискусія на тему «Станіслав чи Івано-Франківськ?», так чи інакше, відразу, з перших коментарів, поверне в русло польсько-українських відносин, причому, не новітніх, нинішніх, які останнім часом є особливо дружніми, а періоду давньої історії, коли між обома народами було чимало чвар і незгод. «А в кого, скажіть, в історії із сусідами було все гладко?», – зазначає при цьому художник».

«От мені й здається, що хтось саме зараз хоче знову посварити два сусідські народи, для яких нині є один спільний ворог – Москва. Другий ворог – рідні хруні і провокатори», – переконаний Ігор Роп’яник.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ