«Молодіжна школа бізнесу» в Чернігові

«Молодіжна школа бізнесу» в Чернігові

16.04.15 11:28 0 614
В рамках Програми підтримки малого та середнього підприємництва у м. Чернігові на 2015-2016 роки з 14 до 17 квітня в обласному центрі вкотре проходить «Молодіжна школа бізнесу».

Організаторами виступили управління споживчого ринку та підприємництва міської ради та Регіональний фонд підтримки підприємництва по Чернігівській області.

Цього року слухачів гостинно прийняла Чернігівська обласна універсальна наукова бібліотека ім. В. Г. Короленка. Учасниками заходу стали студенти Чернігівського національного технологічного університету.

Навчальною програмою передбачено розгляд ряду актуальних питань – як втілити власну бізнес-ідею, підготувати бізнес-план, вести бухгалтерський облік, які існують реєстраційно-дозвільні процедури, тощо.

Також студенти отримали інформаційні буклети «Реєстраційні дії», «Соціальний захист підприємців», які розроблено й видано управлінням споживчого ринку та підприємництва міської ради.

Крім того, працівники бібліотеки підготували тематичну виставку «Від ідеї до власного бізнесу» та ознайомили молодь із методами роботи з бібліотечними фондами.

За інформацією управління споживчого ринку та підприємництва міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінницькі правоохоронці ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ