Чернігів: Робоча нарада «Місцеві новини та висвітлення діяльності місцевих органів влади після роздержавлення друкованих ЗМІ»

Чернігів: Робоча нарада «Місцеві новини та висвітлення діяльності місцевих органів влади після роздержавлення друкованих ЗМІ»

16.04.15 14:38 0 573
Учасники наради: редактори комунальних та приватних ЗМІ місцевої сфери розповсюдження, представники та фахівці зі зв'язків з громадськістю Чернігівської міської ради та ОДА.

Дата: 16 квітня 2015 року.

Місце: м. Чернігів, вул. Магістратська, 7, Чернігівська міська рада, зал засідань виконавчого комітету.

Організатори: УАВПП за підтримки Українського медійного проекту (У-Медіа) та у співпраці з Чернігівською Медіа Групою та Чернігівською міською радою.

ПРОГРАМА

11:00 – 11:20

Реєстрація – вітальна кава.

11:20 – 11:30

Відкриття наради.

Представник Чернігівської міської ради

Олексій Погорелов, Генеральний директор, УАВПП

11:30 – 11:40

Перспективи розвитку преси в сучасних умовах. Аспекти роздержавлення

Олексій Погорелов, Генеральний директор, УАВПП

11:45 – 12:00

Юридичні аспекти роздержавлення до та після прийняття Закону про реформування державних та комунальних ЗМІ. Основні перешкоди на шляху збереження майна ЗМІ після роздержавлення; Соціальні гарантії для працівників роздержавлених ЗМІ, як не втратити; Які ризики використання владою прихованих інструментів впливу на реформовані ЗМІ; Якими є ідеальні часові терміни для роздержавлення?

Олександр Дяченко, керівник юридичного відділу УАВПП

12:15 – 13:00

Досвід самофінансування комунального видання. Джерела та тонкощі. Оптимізація податкового навантаження.

Костянтин Григоренко, редактор газети «Обрії Ізюмщини».

13:20 – 13:45

Три основні функції комунальної преси. Як вони реалізуються ?

Інформування про діяльність місцевих органів влади та специфіка роботи зі ЗМІ комунальної та приватної форми власності. Що буде після роздержавлення?

Ярослав Сухомлин.

14:05– 14:45

Попит на інформацію та місцеві ЗМІ. Головні ризики з точки зору інформування населення після можливого закриття окремих видань. Специфіка діяльності комунальних газет та взаємодія з місцевими органами влади після роздержавлення. Костянтин Григоренко, редактор газети «Обрії Ізюмщини».

14:45 – 15:00

Обговорення висновків та рекомендацій.

Проведення цього заходу стало можливим завдяки підтримці американського народу, що була надана через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) та Інтерньюз. Зміст матеріалів є виключно відповідальністю УАВПП та необов'язково відображає точку зору USAID, уряду США та Інтерньюз.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ