Закарпатські рятувальники готуються до проведення зовнішнього незалежного оцінювання

Закарпатські рятувальники готуються до проведення зовнішнього незалежного оцінювання

16.04.15 09:42 0 534
Незабаром тисячі закарпатських випускників перевірятимуть власні знання під час проходження зовнішнього незалежного оцінювання. Цього року ЗНО триватиме із 3 по 26 червня (як виняток, іспит з української мови та літератури учні складатимуть 24 квітня). Крім цього, з 9 червня до 9 липня тести вирішуватимуть ті школярі, які з поважних причин не зможуть взяти участь в основній сесії тестування. Аби незалежне оцінювання минуло без надзвичайних подій, закарпатські рятувальники вже зараз відвідують навчальні заклади і проводять інструктажі з їхнім персоналом.

Так, працівники Управління ДСНС України у Закарпатській області організували перевірки джерел протипожежного водопостачання на об’єктах, які будуть задіяні під час проведення зовнішнього незалежного оцінювання. Також інспектори провели з керівництвом і персоналом шкіл інструктажі, що стосуються дотримання вимог пожежної та техногенної безпеки. Особливу увагу під час роз’яснювальних бесід звернули на стан електрогосподарства, установок пожежної автоматики, шляхів евакуації, наявність достатньої кількості вогнегасників у приміщенні тощо.

Управління ДСНС України у Закарпатській області закликає учасників та організаторів тестування вжити всіх необхідних заходів щодо дотримання вимог чинного законодавства для недопущення надзвичайних подій під час проведення ЗНО.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Луганські школярі,які ...

КОМЕНТАРІ