В Житомирській області рятувальники довели до працівників міської прокуратури правила поводження у разі виникнення надзвичайної ситуації

В Житомирській області рятувальники довели до працівників міської прокуратури правила поводження у разі виникнення надзвичайної ситуації

16.04.15 11:40 0 597
Зважаючи на тривожне сьогодення нашої держави, кожний громадянин повинен знати як правильно діяти у тій чи іншій надзвичайній ситуації. Адже від зібраності та вірного алгоритму дій залежатиме, у першу чергу, його життя.

Так, 15 квітня для працівників прокуратури міста Житомира рятувальники спільно з представниками навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності здійснили виступ профілактичного спрямування. Основна увага приділялась порядку дій у разі виникнення надзвичайної ситуації та при загрозі терористичного акту. У своєму виступі надзвичайники довели до присутніх характерні ознаки, що дозволяють запідозрити вибуховий пристрій, порядок дій під час виявлення підозрілих предметів і пристроїв, що необхідно робити, почувши звук сигналу «Увага всім!», та чим необхідно спорядити так звану «тривожну валізу».

У ході зустрічі працівники прокуратури переглянули відеоролики з тематики цивільного захисту населення. Адже, як показує практика, аудіовізуальні засоби передачі інформації допомагають слухачам краще сприймати та засвоювати отриману інформацію.

- Такі інформаційно-роз’яснювальні заходи серед різних вікових груп населення рятувальники проводять систематично. Також важливим аспектом є практичне відпрацювання дій у разі виникнення надзвичайної події чи ситуації, - зазначає тимчасово виконуючий обов’язки начальника Управління ДСНС України у Житомирській області Василь Кучин. Адже в реальній ситуації обізнана людина ніколи не розгубиться, зможе цілком опанувати свій страх та вийти з неї живою і неушкодженою.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ