Буковина: організатори конкурсу «Рятувальник – очима дітей» визначили переможців обласного етапу

Буковина: організатори конкурсу «Рятувальник – очима дітей» визначили переможців обласного етапу

16.04.15 13:20 0 681
Працівники Управління ДСНС України у Чернівецькій області проводять різні заходи, які, перш за все, спрямовані на навчання правилам безпеки дітей та виховання у них культури безпечної поведінки. Одним із таких заходів є проведення у Чернівецькій області літературно-художнього конкурсу «Рятувальник – очима дітей». Організаторами проведення конкурсу виступили Управління ДСНС України у Чернівецькій області, Чернівецька обласна організація Добровільного пожежного товариства України, Навчально-методичний центр цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Чернівецької області та Департамент освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації.

Взяти участь у конкурсі могли усі учні загальноосвітніх шкіл та вихованці позакласних гуртків краю. Для цього необхідно було подати на розгляд власну роботу, яка б відповідала рятувальній тематиці та нагадуванню правил безпеки. Сам конкурс проводився у наступних напрямах: «Літературний» та «Мистецький», а учасники були поділені на 3 вікові категорії. «Усі учасники продемонстрували високу творчу майстерність та добрі знання правил безпеки. Однак найважливішим є те, що діти із великим бажанням та зацікавленістю відгукувалися на повідомлення про проведення конкурсу, що свідчить про повагу зі сторони дітей до роботи рятувальників» – повідомила голова журі, письменник, журналіст, громадсько-культурний діяч, начальник Управління культури обласної державної адміністрації Віра Китайгородська.

Для визначення переможців у номінаціях, 14 квітня в залі засідань Управління ДСНС України у Чернівецькій області зібралися організатори конкурсу. Вони оглянули всі роботи, які були направлені на конкурс. Всього участь у конкурсі взяли майже 300 робіт у номінації «Мистецький» та понад 100 творів у номінації «Літературний». Самі роботи оцінювалися за такими критеріями: відповідність тематики, оригінальність подання, повнота розкриття теми і творчий підхід. Організатори визначили переможців у кожній номінації у всіх вікових категоріях, яких нагородять грамотами та цінними подарунками.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ