Львівські націоналісті з Галицької районної організації ВО "Свобода" передали солдатам на Яворівський полігон 150 пасок

Львівські націоналісті з Галицької районної організації ВО "Свобода" передали солдатам на Яворівський полігон 150 пасок

16.04.15 09:31 0 708
У межах акції "Подаруй паску солдату!" Галицька районна організація ВО "Свобода" у місті Львові 11 квітня 2015 року передала 150 пасок військовим, котрі завершують підготовку на Яворівському полігоні. Про це повідомив керівник Галицької районної організації ВО "Свобода" у місті Львові Тарас Кравець.

"Галицька районна організація ВО "Свобода" у місті Львові завершила акцію "Подаруй паску солдату!". Тож паски, які ми упродовж 9-10 квітня збирали у небайдужих мешканців Львова, передали солдатам, котрі завершують підготовку на Яворівському полігоні у містечку Центральне", – зазначив свободівець.

Окрім пасок солдатам змінного складу, котрі через тиждень будуть відправлятися на схід, свободівці також передали й військову форму, дитячі малюнки та листі.

"Святість Великодня має бути донесена до кожного солдата. ми вирішили подарувати паски тим, хто на полігоні святкуватиме воскресіння Хреста, і не має можливості бути з рідними, оскільки захищає нашу Батьківщину. Нещодавно представники Галицької районної організації "Свободи" повернулись з селища Піски, куди також відвозили паски та інші потрібні речі", – зауважив керівник Галицької районної організації у місті Львові Тарас Кравець.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ