Працівники ДАІ Рівненщини працюють у посиленому режимі (+фото)

Працівники ДАІ Рівненщини працюють у посиленому режимі (+фото)

16.04.15 14:27 0 571


Як свідчить статистика останнім часом на території Рівненської області спостерігається зростання кількості ДТП в результаті яких гинуть і травмуються люди.

Враховуючи збільшення кількості загиблих та травмованих людей внаслідок дорожньо-транспортних пригод керівництвом УДАІ УМВС було прийнято рішення про збільшення кількості нарядів ДПС ДАІ за рахунок додаткових сил та засобів. Особовий склад буде переведений на 12-годинний робочий день. При цьому, основна увага буде націлена на відпрацювання тих районів області, де спостерігається ріст автопригод.

- Працівники ДАІ Рівненської області постійно проводять ряд профілактичних заходів, метою яких є виявлення та документування порушень Правил дорожнього руху, що суттєво впливають на стан аварійності. Варто зазначити, що збільшення кількості дорожньо-транспортних пригод спостерігається саме у вихідні та святкові дні, — зауважив керівник обласної ДАІ Олександр Семенюк.

Тож, Державтоінспекція Рівненщини звертається з проханням до усіх учасників дорожнього руху бути максимально уважними та обережними, а також неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху.

Про це повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецька область: на ...
Наступна новина: Чернігів: Робоча нарада ...

КОМЕНТАРІ