ДТП на Волині: двоє осіб загинули,п'ятеро - травмувалися

ДТП на Волині: двоє осіб загинули,п'ятеро - травмувалися

16.04.15 08:08 0 691
Близько 01:30 27-річна жителька Луцького району, керуючи автомобілем «Рено кенго», в селі Одеради Луцького району не вибрала безпечної швидкості руху та зіткнулася з придорожнім деревом. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій загинула на місці.

О 13:00 по вулиці Конякіна у Луцьку 44-річний житель обласного центру, керуючи автобусом «Богдан», розпочав рух, не переконавшись, що це буде безпечно. У результаті водій затиснув задніми дверима 60-річну жительку села Осекрів Турійського району, яка здійснювала посадку в маршрутне таксі. Жінка впала та отримала тілесні ушкодження. Від госпіталізації відмовилася.

Окрім того, о 13:00 в чергову частину нововолинського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від чергового лікаря міської лікарні про те, що вони надали медичну допомогу 27-річному жителю села Нова ЛішняІваничівського району, який отримав травми внаслідок ДТП.

При виїзді слідчо-оперативної групи встановлено: молодик, керуючи велосипедом, на перехресті вулиць виконував маневр повороту ліворуч, а відтак не надав переваги в русі автомобілю «ЗАЗ 110307» під керуванням 48-річного жителя Іваничівського району, який їхав у зустрічному напрямку. У результаті зіткнення велосипедист отримав тілесні ушкодження.

Ще одна ДТП трапилася близько 15:00 в лісовому масиві біля села Зелена Ковельського району. 19-річний водій квадроцикла, житель Ковеля, на ґрунтовій дорозі не вибрав безпечної швидкості руху та, не впоравшись із керуванням, зіткнувся з придорожнім деревом. У результаті автопригодиводій та 19-річна пасажирка транспортного засобу, жителька Ковеля, отримали тілесні ушкодження і госпіталізовані в центральну районну лікарню.

Автопригода зі смертельним наслідком зафіксована о 17:00 години поблизу села Окунин Турійського району. 26-річний житель Любомльського району, керуючи автомобілем «Фольксваген-Гольф», не вибрав безпечної швидкості руху, з'їхав у кювет і перевернувся. Внаслідок події водій загинув на місці. Пасажири, жителі села Городне Любомльського району, отримали тілесні ушкодження, госпіталізовані в реанімаційне відділення Любомльського територіального медичного об'єднання.

За фактами ДТП проводиться розслідування.

УДАІ УМВС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Івано-Франківщина: в ...

КОМЕНТАРІ