ДАІ Буковини тримає слово… (+фото)

ДАІ Буковини тримає слово… (+фото)

17.04.15 11:24 0 665
Для багатьох вихованців різних років Оршівського дитячого будинку автоінспектор асоціюється з людиною, що не лише дбає про безпеку водіїв, пішоходів, учить дітей дотримуватись правил дорожнього руху, але й проявляє увагу до тих, кому вона особливо потрібна.

Працівнки ДАІ регулярно відвідують дитячий Будинок, допомогають у створенні належних умов для вихованців установи, позбавлених батьківського, материнського тепла, дбають про створення «домашньої» атмосфери для дітей.

В Оршівцях знають, що свого часу автоінспекція посприяла у забезпеченні Будинку автотранспортом, долучилась до ремонту приміщень, впорядкування каплички на прилеглій території, до багатьох інших благодійних справ, які вже стали частиною історії навчально-виховної установи .

Втім, чи не найголовнішим у шефстві є індивідуальна увага працівників ДАІ до кожної дитини зокрема з врахуванням її інтересів, упордобань. Адже якщо у вас особисте свято — день народження — і про вас не забувають, намагаються зробити вам приємний подарунок, то така увага запам’ятовується на все життя.

Кожного місяця вихователі Будинку коллективно відзначають іменини хлопчиків і дівчаток. Обов’язково на такі святкові імпрези приїжджає хтось «від шефів» з подарунком, про який мріяла дитина.

Цього разу за дорученням керівництва УДАІ УМВС України в Чернівецькій області зворушливу місію виконала інспектор майор міліції Наталія Кирилюк. Хтось із квітневих іменинників отримав бажану іграшку, хтось — коньки на коліщатках, а всі разом — позитивні емоції від дбайливих шефів.









Прес-служба УДАІ УМВС України в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В Луцьку відбулася робоча ...

КОМЕНТАРІ