Глибоцькі міліціонери спіймали зловмисників,котрі поцупили майно буковинки

Глибоцькі міліціонери спіймали зловмисників,котрі поцупили майно буковинки

17.04.15 10:53 0 489
Двоє чоловіків проникли до новобудови мешканки районного центру, звідки викрали майно на загальну суму 550 доларів США.

До місцевого райвідділу міліції звернулась 36-річна мешканка міста Глибока. Жінка повідомила, що з її новобудови поцупили електрозварювальний пристрій, кисневий балон та бензинову газонокосарку.

Співробітники карного розшуку обстежили місце скоєння злочину та опитали місцевих мешканців. У результаті проведених заходів міліціонери встановили, що до скоєння крадіжки причетні двоє мешканців села Черепківці, віком 20-ти та 30-ти років. Чоловіки зізналися у скоєному злочині та пояснили, що крадене майно продали.

Відомо, що один із зловмисників вже мав проблеми із Законом, він притягався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів.

За даним фактом слідчими Глибоцького райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до шести років. Правоохоронці перевіряють зловмисників на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території району. Триває слідство.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Автомобіль з ...

КОМЕНТАРІ