Із зони АТО повернулися 35 буковинських патрульних міліціонерів

Із зони АТО повернулися 35 буковинських патрульних міліціонерів

17.04.15 12:17 0 591
Керівництво УМВС України в Чернівецькій області подякувало правоохоронцям за гідне несення служби на сході країни, а рідні та колеги з радістю та теплими обіймами зустріли своїх героїв.

35 співробітників Батальйону патрульної служби УМВС області понад місяць виконували свої професійні обов'язки у зоні проведення антитерористичної операції.

Заступник начальника УМВС України в Чернівецькій області Ярослав Козак подякував особовому складу за належне несення служби у зоні проведення антитерористичної операції. – Ви гідно та віддано виконали поставлені завдання, а найголовніше: повернулися всі живими та здоровими.

- Ми несли службу у Луганській області, - розповідає заступник командира БПС при УМВС Михайло Гавриляк, – забезпечували громадський порядок під час масових заходів, надавали всебічну допомогу місцевим працівникам міліції, патрулювали вулиці міста тощо. А тепер повернулися на Буковину, але готові, у разі потреби, й надалі вирушити на Схід для виконання поставлених завдань.

Найбільше ж, зізнаються правоохоронці, сумували за дітьми, дружинами та рідними. Тож така зустріч їх дуже розчулила та приємно вразила.

- Я і сама міліціонер, - розповідає Ніна Чорна, - розумію, що служба нелегка, розумію, що зобов'язаний поїхати, але все ж дуже хвилювалася за нього. Разом із сином з нетерпінням чекали на повернення нашого чоловіка і татуся.

А маленький Дмитрик запевнив усіх, що візьме приклад із свого дядька, котрий щойно приїхав із зони АТО, і стане справжнім солдатом.

– Дуже сумувала за батьком, я його сильно люблю та чекала приїзду, – розповідає донька одного із міліціонерів Ірина. Татка зустрічаємо разом із мамою та сестричками. Я приготувала йому гарний патріотичний букет квітів.

Міліціонери отримали декілька днів відпустки та проведуть їх з рідними, а далі повернуться для подальшого виконання своїх безпосередніх обов'язків вже на Буковині.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Волинська облрада не ...

КОМЕНТАРІ