Буковинські міліціонери з'ясовують обставини смерті хотинчанина

Буковинські міліціонери з'ясовують обставини смерті хотинчанина

17.04.15 12:27 0 518
15 квітня у Хотинський райвідділ міліції надійшло повідомлення від фельдшера села Пашківців про смерть чоловіка від ножового поранення. На місце виклику одразу ж виїхали правоохоронці.

Як з'ясувалося, загиблий – мешканець міста Хотина. У Пашківцях мав невелике господарство. Разом із братом та сином цього дня приїхали поратися на городі. Брат померлого розповів, що незадовго до події пішов із будинку. Однак чув, що між батьком та сином був словесний конфлікт.

20-річний син загиблого хворіє на помірну розумову відсталість та перебуває на психіатричному обліку. Міліціонерам він розповів, що конфлікт був між братами. Але переконує, що на власні очі бачив, як батько взяв ножа та поцілив ним собі у груди. Нині хворого поміщено у Чернівецьку обласну психіатричну лікарню.

За фактом смерті чоловіка слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Призначено проведення ряду необхідних експертиз, відпрацьовуються декілька версій події. Серед них самогубство та умисне вбивство. Досудове розслідування триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові правоохоронці ...
Наступна новина: На Житомирщині міліція ...

КОМЕНТАРІ