У Чернівцях міліціонери викрили чоловіка,котрий обкрадав дачі городян

У Чернівцях міліціонери викрили чоловіка,котрий обкрадав дачі городян

17.04.15 11:44 0 520
30-річний чернівчанин обкрадав дачні будинки садових товариств. Нині правоохоронцям відомо про три таких факти, за якими відкриті кримінальні провадження, передбачені ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Поки власники дач не відвідували свої господарства, там хазяйнував зловмисник. Декілька разів він виносив чуже майно із будинків. Зокрема, поцупив електроінструменти та подовжувачі на загальну суму майже 3 тисячі гривень. Крадене добро чоловік спродував. Завдяки вжитим оперативно-розшуковим заходам працівники управління карного розшуку УМВС спільно із сектором карного розшуку Шевченківського райвідділу міліції викрили зловмисника.

Відомо, що раніше чоловік уже мав проблеми із Законом. Тепер за вчинення повторних крадіжок із проникненням у чужу власність йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Досудове розслідування триває. Міліціонери перевіряють зловмисника на причетність до скоєння інших аналогічних злочинів на території міста.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ