В Чернігівській області зорян Шкіряк вручив державну нагороду полковнику служби цивільного захисту Олександру Волобуєву

В Чернігівській області зорян Шкіряк вручив державну нагороду полковнику служби цивільного захисту Олександру Волобуєву

17.04.15 10:19 0 499
15 квітня, виконуючий обов’язки Голови ДСНС України Зорян Шкіряк вручив полковнику служби цивільного захисту, виконуючому обов’язки начальника ГУ ДСНС У Харківській області Олександру Волобуєву державну нагороду – орден Богдана Хмельницького III ступеня. Олександр Волобуєв був відзначений Указом Президента України №26/2015 за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, високий професіоналізм та вірність військовій присязі (http://www.president.gov.ua/documents/18759.html).

“Мені приємно відзначити, що в нашій Службі працюють дійсно професіонали своєї справи, які з честю виконують свій громадянський та службовий обов’язок. Олександр Васильович є не лише висококваліфікованим фахівцем, але й патріотом своєї Батьківщини. Тож я щиро вітаю його із заслуженою відзнакою і сподіваюся, що його багаторічний досвід допоможе молодим працівникам ДСНС працювати також ефективно та наполегливо”, - зазначив Зорян Шкіряк.

Довідка.

Олександр Волобуєв перебуває на посаді виконуючого обов’язки начальника ГУ ДСНС У Харківській області. Розпочинав свою кар’єру зі звичайного пожежного у місті Харків і вже 37-ий рік працює у системі цивільного захисту. Нагороджений медалями “За бездоганну службу” Ш ступеня, “За бездоганну службу” П ступеня, “За відвагу на пожежі”, “Мужність, честь, закон”, “ За відзнаку в службі” П ступеня, відзнакою Президента України “ За мужність” Ш ступеня, Почесною грамотою МНС України, Почесною відзнакою МНС України.

Прес-служба

ДСНС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ