Чернігівську громадськість навчатимуть механізмам партиципаторного бюджетування

Чернігівську громадськість навчатимуть механізмам партиципаторного бюджетування

17.04.15 10:06 0 498
20-22 квітня у місті Чернігові в рамках Проекту Фундації ПАУСІ відбудеться перший семінар для представників неурядових організацій з партиципаторного бюджетування під назвою «Участь громадськості у запровадженні механізмів партиципаторного бюджетування».

Протягом триденного семінару учасники разом із польськими та українськими експертами матимуть змогу ознайомитися з досвідом Республіки Польща щодо активізації участі громадян у прийнятті рішень, методологією реалізації механізмів громадського бюджету (партиципаторного бюджету), а також обговорити практики громадської участі у бюджетному процесі в Україні. В рамках зустрічі передбачається робота над розробкою плану запровадження методу партиципаторного бюджету в м.Чернігові, а також обговорення принципів та механізмів співпраці громадськості та міської влади у реалізації зазначеної форми участі.

Для участі в семінарі необхідно до 18 квітня 2015 року зареєструватися за посиланням http://pauci.org/one_news.php?id=49. З питань участі звертатися до Костянтина Плоского, тел. (067) 222-80-65, e-mail: pauci.kp@gmail.com.

В кінці березня поточного року одноденні семінари пройшли у міських радах Черкас, Полтави та Чернігова. Триденні семінари також заплановані в кожному з міст-учасників Проекту.

Проект реалізується у рамках Польсько-Канадської Програми Підтримки Демократії співфінансованої з програми польської співпраці на користь розвитку Міністерства закордонних справ РП та канадського Міністерства закордонних справ, торгівлі та розвитку (DFATD).

Відділ зв'язків з громадськістю міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Івано-Франківщина: на ...

КОМЕНТАРІ