Івано-Франківська область: рятувальники тричі надавали допомогу населенню у побуті

Івано-Франківська область: рятувальники тричі надавали допомогу населенню у побуті

17.04.15 10:47 0 459
15 квітня о 15:02 год. в Івано-Франківську по вулиці Миколайчука в одному із помешкань раптом стало зле 46-річному чоловіку. Ситуація ускладнювалася тим, що людина перебувала у зачиненій квартирі сама. Працівники частини спеціальної пожежної техніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області, до яких надійшло тривожне повідомлення, за допомогою автодрабини дісталися оселі на п’ятому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку та врятували чоловіка. Попередній діагноз медиків швидкої невідкладної медичної допомоги, котрі також прибули до місця події, - гіпертонічний криз.

15 квітня о 16:00 год. калуські рятувальники за допомогою гідроелеватора викачали з підвального приміщення житлового будинку по вулиці Могильницького у цьому райцентрі 5 м.куб ґрунтових вод.

15 квітня о 16:12 год. до працівників пожежно-рятувальної служби обласного центру із проханням зняти кота з дерева по вулиці Горбачевського звернулися місцеві мешканці. Рятувальники за допомогою автодрабини спустили тварину додолу.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ