На Тернопіллі у Бучачі двоє юнаків обікрали продуктову крамницю

На Тернопіллі у Бучачі двоє юнаків обікрали продуктову крамницю

17.04.15 11:29 0 493
У вчиненні крадіжки з магазину співробітники Бучацького райвідділу міліції підозрюють двох жителів райцентру. Хлопці вночі пробралися до торгового закладу і винесли звідти дві тисячі гривень та продукти харчування.

Повідомлення про крадіжку із магазину надійшло до співробітників райвідділу від власниці. Прийшовши вранці на роботу, вона виявила пошкоджені вхідні двері, порожні полиці з товаром та зниклі з каси гроші. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Правоохоронці одразу взялися за розслідування, тож невдовзі вийшли на слід злодіїв. Причетними до крадіжки виявилося двоє жителів райцентру – 18 та 19 років. Юнаки вперше стали на злочинну стежину. Вони ніде не навчаються та не працюють.

Достеменно невідомо, в кого з приятелів виник план злодіяння. Підготувалися до крадіжки заздалегідь. Не стали на заваді злодіям замки. Добре знали, що приміщення не охороняється, але не врахували, що у крамниці встановлена камера відеоспостереження. Вона і допомогла правоохоронцям встановити особи злодіїв.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Дії юнаків слідчі кваліфікують за частиною 3 статті 185 ККУ – крадіжка. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до шести років.

Підозрюваним суд обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ