Тернопілля: степан Барна відвідав виробничі потужності компанії «Мрія Агрохолдинг» і ознайомився з перебігом посівної кампанії

Тернопілля: степан Барна відвідав виробничі потужності компанії «Мрія Агрохолдинг» і ознайомився з перебігом посівної кампанії

17.04.15 10:58 0 481
Голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна, генеральний директор «Мрія Агрохолдинг» Саймон Чернявський та операційний директор компанії Віктор Кухарчук ознайомилися з перебігом посівної кампанії. 15 квітня вони відвідали с. Васильківці Гусятинського району Тернопільської області, де ознайомилися з роботою сучасних картоплесховищ, загальний об'єм зберігання картоплі у яких - 96 тис. тонн. Також вони оглянули посадку картоплі та посіви соняшнику.

«Посівна розпочалася і триває. Сприяють проведенню робіт погодні умови. Зараз сіємо гірчицю, соняшник, сою, кукурудзу, - констатував Саймон Чернявський. – У Тернопільській області ми плануємо засіяти всі землі, які контролюємо».

Як зазначив операційний директор Віктор Кухарчук, «Мрія» не зраджує традиціям і надалі буде активно розвивати картоплярство.

«Цього року ми робимо все, щоб зберегти сортовий склад, аби наступного року вийти на бізнесові показники і працювати на продуктивність», - зазначив він.

Віктор Кухарчук також зауважив, що залишається невизначеною ситуація із цукровим буряком. «Мрія» не контролює цукрові заводи. Як і інші аграрії регіону, компанія не має впевненості, чи будуть працювати цукрові заводи.

За словами голови Тернопільської облдержадміністрації Степана Барни, для Тернопільщини важливо, щоб всі землі, котрі обробляла компанія «Мрія Агрохолдинг» обслуговувалися і надалі.

«Жоден метр квадратний сільськогосподарських угідь у Тернопільській області не може пустувати. За нашим переконанням і переконанням нового керівництва компанії, території мають бути оброблені, засіяні, в подальшому з них має бути зібраний урожай, - наголосив керівник краю. – У цьому плані ми союзники. Також ми зацікавлені у збереженні робочих місць в агрохолдингу. Для тих, хто готовий створювати робочі місця, а відтак і платити податки, двері облдержадміністрації завжди відкриті».

Саймон Чернявський запевнив очільника ОДА, що вся земля, яку «Мрія Агрохолдинг» контролює в Тернопільській області, буде засіяна цього року, а працівники залишаться на робочих місцях.

«Ми зацікавленні у тому, щоб наші умови праці були найкращими в цій галузі. Будемо прозоро сплачувати усі податки, працювати чесно та будувати європейську компанію», - підкреслив генеральний директор.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Микола Серкебаєв: ...
Наступна новина: У Польщі внаслідок ...

КОМЕНТАРІ