На Тернопіллі єдиним критерієм отримання субсидій є дохід сім'ї

На Тернопіллі єдиним критерієм отримання субсидій є дохід сім'ї

17.04.15 11:08 0 759
15 квітня 2015 року на телеканалі ТТБ в програмі «На часі» взяв участь директор департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Вадим Боярський. Протягом півтора години прямого ефіру тернополяни мали змогу задавати питання щодо оновленого порядку надання житлових субсидій.

Якщо раніше для отримання субсидій потрібно було заповнювати безліч документів і збирати усі можливі довідки – тепер все значно простіше, наголосив Вадим Боярський.

"Передбачається зменшення необхідних для оформлення субсидій документів, відтепер це лише заява і декларація. Єдиний критерій отримання пільг – дохід сім'ї", - додав він.

Серед нововведень – продовження терміну дії субсидії, яку призначатимуть на 12 місяців. І через рік її не потрібно буде поновлювати.

Згідно з новим урядовим рішенням кількість претендентів на субсидію різко зросте, адже відтепер скасують усі майнові обмеження. Не звертатимуть уваги на кількість наявних у власності автівок, на наявну житлову площу, дохід непрацюючих осіб прирівнюють до мінімальної заробітньої плати, додав Вадим Боярський.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ