За словами власника свиноферми Миколи Пилипіва, наразі на фермі вирощується 2 тис. поголів'я свиней.
«Ми використовуємо новітні європейські технології, дотримуємося всіх стандартів виробництва, аби наша продукція була якнайкращою», - підкреслив Микола Пилипів.
Також він зазначив, що м'ясо з ферми продають як на Тернопільщині, так і по всій Україні.
У свою чергу, Степан Барна зазначив, що свиноферма – це не лише забезпечення ринку області якісною продукцією, а й додаткові робочі місця.
« основною проблемою села є відсутність робочих місць. Тому ми робитимемо все для відновлення підприємств, фабрик та заводів в області. Село має працювати. Щодо вже існуючих місцевих виробників, ми будемо всіляко підтримувати та сприяти тим, хто хоче працювати на Тернопільщині і для Тернопільщини», - наголосив Степан Барна.
Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: головний редактор УкрЗахідІнформ
.
Попередня новина: На Хмельниччині врятовано ...
Наступна новина: На думку ...