Нетверезі водії стали винуватцями двох ДТП у Тернополі

Нетверезі водії стали винуватцями двох ДТП у Тернополі

17.04.15 16:03 0 542
Нетверезі водії за кермом стали винуватцями двох дорожньо-транспортних пригод, які трапилися у Тернополі в четвер, 15 квітня.

О 15.57 в міський відділ надійшло повідомлення, що на вулиці Шептицького, біля приміської автостанції, водій автомобіля Фольксваген Поло збив неповнолітню дитину.

За словами Віктора Карчевського, начальника відділу розслідувань ДТП, водій, повертаючи з вулиці Оболоня на Шептицького, не впорався з керуванням і в'їхав у натовп людей та торгівельні ятки. Дитину, яка стояла там, закинуло по-інерції під припарковану вантажівку, в яку одразу врізався і легковик.

На водія накинувся обурений натовп. Один з чоловіків, який відмовився представитися, заявив, що винуватець – працівник міліції.

На місце аварії приїхала слідчо-оперативна група міськвідділу міліції та працівники інспекції кадрового забезпечення. Останні встановили, що жодного відношення до правоохоронних органів винуватець ДТП не має.

Власник Фольксвагена відмовлявся на місці пройти тест на вміст алкоголю в крові. Це викликало обурення громади.

Його міліціонери разом з кількома мешканцями краю, повезли на освідчення до лікарні. Результат медобстеження показав, що чоловік був у стані алкогольного сп'яніння.

Дитину з травмами доправили до обласної дитячої лікарні. Загрози її життю немає. Триває слідство.

Ще одне ДТП трапилося о 19.00 на вулиці Острозького. Автомобіль Вольво на пішохідному переході збив жінку та втік. Потерпіла отримала тілесні ушкодження, зокрема, перелом лівої руки.

Правоохоронці одразу оголосили операцію “Перехват”, очевидці повідомили номер авто втікача.

Як стало відомо згодом, свідками аварії стали два мешканця, які їхали позаду. Чоловіки одразу кинулися наздоганяти винуватця автопригоди. Паралельно пошуки автівки проводили і міліціонери.

Знайшли автомобіль та його водія, 1985 року народження, у Кутківцях на території приватного сектору. Він та його пасажир перебували в стані алкогольного сп'яніння і не змогли навіть пояснити, чому так вчинили.

Тікаючи з місця автопригоди, Вольво зачепило й іншу автівку.

Події внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 частина 1 ККУ – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження.

За двома фактами буде проведено об'єктивне розслідування.

УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На думку ...
Наступна новина: На Хмельниччині обговорено ...

КОМЕНТАРІ