На Тернопільщині святкування Великодня пройшло спокійно

На Тернопільщині святкування Великодня пройшло спокійно

17.04.15 11:19 0 547
З метою забезпечення належного громадського порядку та безпеки громадян під час Великодніх свят міліція несла службу в посиленому режимі.

За храмами, де очікувалась велика кількість парафіян були закріплені працівники міліції, які підтримували постійний зв'язок з черговими частинами міськрайвідділів області та інформували про стан оперативної ситуації. Завдяки вжитим заходам в області не зафіксовано жодного випадку проявів міжконфесійних непорозумінь на релігійному ґрунті.

Як свідчать оперативні зведення, під час свят кількість зареєстрованих злочинів була такою ж, як у звичайні дні. З неприємностей почався Великдень для 66-річної жительки Шумського району. Допоки жінка була у церкві, в її будинку погосподарював невідомий. Злодій проник досередини шляхом віджиму металопластикового вікна. З помешкання пенсіонерки викрали 400 доларів, 2000 гривень та ноутбук. Правоохоронці розшукують крадія.

У святкові дні були зафіксовані декілька випадків спричинення тілесних ушкоджень та хуліганств. До суперечок найчастіше призводило надмірне споживання алкоголю. З'ясовували стосунки за допомогою кулаків двоє жителів села Саранчуки Бережанського району. Як результат, 34-річний чоловік з травмою голови потрапив на лікарняне ліжко.

У перший день Великодня згоріла церква у селі Снігурівка, що на Лановеччині. Інформацію про це телефоном у райвідділ міліції повідомив місцевий мешканець. На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група, пожежники та інші екстрені служби. Правоохоронці допомогли евакуювати людей та забезпечили охорону навколишньої території. Обставини займання встановлять відповідні служби.

Не обійшлося у свята і без дорожніх пригод. В області сталося 3 дорожньо-транспортних пригоди, у яких травмувалося троє людей.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Раніше судимий волинянин ...

КОМЕНТАРІ