Бійці батальйону "Львів" відправились у зону АТО

Бійці батальйону "Львів" відправились у зону АТО

17.04.15 11:55 0 625
В порядку ротації бійці батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Львів» Головного управління МВС України у Львівській області відправились у зону проведення антитерористичної операції. На сході України вони замінять своїх товаришів, котрі невдовзі повернуться додому на відпочинок.

В дорогу бійців батальйону проводжав в.о. начальника Головного управління МВС України у Львівській області полковник міліції Руслан Домніцак, заступник начальника ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Сергій Маруняк, ректор Львівського Державного університету внутрішніх справ генерал-майор міліції Валерій Середа, командир батальйону «Львів» капітан міліції Ігор Вольський, рідні, друзі та бойові товариші.

«Я впевнений, що ви, як і завжди, виконаєте усі задачі, поставлені керівництвом антитерористичного центру. Але головне, чого я вам бажаю – це повернутись до своїх сімей живими та неушкодженими», - звернувся до бійців Руслан Домніцак.

На сході України правоохоронці забезпечуватимуть громадський порядок, охорону об'єктів життєзабезпечення населених пунктів, а також виконуватимуть завдання керівництва АТО по зачистці території та звільнення населених пунктів від сепаратистів та бандитських угрупувань.

Після спільної молитви та освячення, бійці вирушили в далеку дорогу.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ