Правоохоронці Львівської залізниці передали вихованцям інтернату продукти харчування

Правоохоронці Львівської залізниці передали вихованцям інтернату продукти харчування

17.04.15 11:18 0 501
Бійці зведеного загону Львівської залізниці, які перебувають на Сході України, передали дітям з інтернату гуманітарну допомогу: солодощі, фрукти, крупи та інші продукти харчування.

Командир зведеного загону Василь Ковальчук, заступник командира Володимир Загорський, а також начальник кримінальної міліції лінійного відділу на ст. Слов'янськ Андрій Притула відвідали Миколаївську школу-інтернат. Заклад розташований у Слов'янському районі Донецької області. Там проживають, навчаються і виховуються діти-сироти та діти, які залишилися без батьківського піклування.

Правоохоронці розуміють, наскільки навчальним закладам такого типу необхідна гуманітарна допомога. Тож враховуючи складну ситуацію на Сході України, працівники міліції на Львівській залізниці, які зараз несуть службу в зоні АТО, надають посильну матеріальну допомогу дітям-сиротам та дітям, які залишилися без батьківського піклування.

Василь Ковальчук і Володимир Загорський упевнені, що найголовніше – це щоб кожна дитина знала і відчувала, що комусь потрібна. Керівники міліцейського підрозділу висловили сподівання, що правоохоронці подарували дітям кілька годин щастя, спогади про які залишаться надовго в їхніх серцях.

Вихованці інтернату зустріли співробітників міліції з усмішками і захопленими очима, розповідями про свої досягнення.

Співробітники міліції надіються, що ті радісні й щасливі хвилини, подаровані дітлахам інтернату, внесуть в їхні душі частинку теплоти, добра і світла, які допоможуть їм у скрутну хвилину.

Прес-служба УМВС України

на Львівській залізниці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінничина: на грунті ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ