У Львові діти правоохоронців,котрі несуть службу у зоні АТО,відвідали дитячий розважальний центр

У Львові діти правоохоронців,котрі несуть службу у зоні АТО,відвідали дитячий розважальний центр

17.04.15 10:32 0 551
У розважальному центрі сімейного дозвілля «Булька», що на вулиці Богдана Хмельницького у Львові, 16 квітня, діти, батьки яких несуть службу у зоні АТО, їздили на електромобілях, стрибали на батутах та шукали вихід з казкових лабіринтів.

Акція, участь у якій взяли 27 діток – одна з багатьох, запланованих у рамках проекту «Мій тато захищає Україну», що проводиться за ініціативи Львівської обласної ради та за підтримки Львівської обласної Державної адміністрації у співпраці з Головним управлінням МВС України у Львівській області.

«Цей день, проведений у розважальному центрі – чергова акція, проведена для діток, чиї батьки-правоохоронці захищають територіальну цілісність нашої держави. Діти мали можливість весело провести час, набратись приємних вражень та знайти нових друзів», - розповів начальник сектору Управління кадрового забезпечення Головного управління МВС України у Львівській області підполковник міліції Степан Лигор.

Лідерами дитячих симпатій серед атракціонів стали електромобілі, батут та лабіринт. Головними емоціями – радість та захоплення.

«Машинки мені сподобались найбільше. Можна кататись скільки хочеш. Це дуже весело», - ділиться враженнями третьокласник Толік Савка – син дільничного інспектора Залізничного райвідділу міліції капітана міліції Романа Савки, котрий вже вдруге виїхав для несення служби у зону проведення АТО.

У дитячому центрі «Булька» розважались дітки працівників Шевченківського та Залізничного райвідділів міліції, Державтоінспекції, патрульної служби та інших підрозділів міліції Львівщини.

«Звичайно, в першу чергу ми дбаємо про дітей, але їхні батьки, котрі зараз воюють на передовій, теж повинні знати, що ми про них пам'ятаємо. Вони знають, що їх діти у безпеці, про них піклуються і це дає бійцям впевненість і додаткові сили», - розповів Степан Лигор.

Під час попередніх акцій дітки правоохоронців, котрі несуть службу у зоні АТО, навчались робити шоколадні цукерки та ходили в кінотеатр. На черзі ще один похід у дитячий розважальний центр на ринку «Південний».

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: У Вінниці двоє школярів ...

КОМЕНТАРІ