Львівщина: учні школи-садка «Арніка» вивчали правила особистої та пожежної безпеки

Львівщина: учні школи-садка «Арніка» вивчали правила особистої та пожежної безпеки

17.04.15 11:30 0 660
16 квітня фахівці Головного управління ДСНС України у Львівській області спільно із волонтерами Центру безпеки міста об’єднання «Самопоміч» провели тренінг «Безпечне місто» у Львівському навчально-виховному комплексі школі-садок «Арніка».

Учням 3 класу нагадали основні правила поведінки при експлуатації побутових електроприладів та правила поведінки при виникненні пожежі в квартирі чи будинку. Разом із дітлахами тренери проаналізували небезпечні предмети, які можуть спричинити займання. Діти вправлялися у повідомленні Служби порятунку про небезпеку та вчилися швидко й правильно покидати задимлене приміщення.

Дівчата та хлопці з радістю брали активну участь в практичній частині уроку, правильно відповідали на запитання, поставлені рятувальниками.

Одна з учениць поділилася історію про те, як вона особисто врятувала квартиру сусідки від вогню. Дівчинка помітила вогонь із житла, не розгубилася, й одразу викликала рятувальників. Квартиру вдалося врятувати від згорання і, на щастя, ніхто у цій події не постраждав.

На завершення тренінгу малеча переглянула навчальний мультфільм про пожежну безпеку та отримала пам’ятки із правилами пожежної безпеки «Безпечне місто» від Лева-рятувальника.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Волинь: на колегії в ...

КОМЕНТАРІ