"Свобода" вимагає повернення у державну власність "Львівобленерго"

"Свобода" вимагає повернення у державну власність "Львівобленерго"

17.04.15 11:45 0 634
15 квітня 2015 року мешканці спальних районів Львова залишилися без води. Львів'янам масово почали відмикати водопостачання, бо ПАТ "Львівобленерго", який є приватним активом у руках одіозного олігарха, знеструмив "Львівводоканал". Про це повідомив голова фракції ВО "Свобода" у Львівській міській раді Любомир Мельничук.

Без електрики опинилися дві головні насосні станції міста. Через це повністю припинено водопостачання до споживачів Франківського району, Залізничного району, частину Сихівського (Новий Львів) району, мікрорайону Левандівка, обмеженого вулицями Широка, Сяйво, Рудненська. Крім того, водопостачання центральної частини Львова, вул. Привокзальної і прилеглих до неї вулиць відбувається з пониженим тиском.

"Це неприпустима ситуація, коли місто фактично стає заручником олігархів. На засіданні Колегії ЛМР свободівці вимагали розпочати процес повернення в державну власність ПАТ "Львівобленерго". І вже на найближчій сесії, 23 квітня, фракція "Свободи" у Львівській міській раді винесе на розгляд депутатів відповідну ухвалу", – наголосив Любомир Мельничук.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Арсеній Яценюк: Україна - ...

КОМЕНТАРІ