У Львівській області червоноградські правоохоронці з початку року розкрили більше ста злочинів

У Львівській області червоноградські правоохоронці з початку року розкрили більше ста злочинів

17.04.15 12:15 0 575
У Червоноградському міському відділі міліції, 16 квітня, відбулася нарада за підсумками оперативно-службової діяльності за перший квартал 2015 року.

Звіт про виконану роботу працівників заслухав начальник Червоноградського міського відділу міліції полковник міліції Володимир Калиш.

З початку року до Червоноградського міського відділу міліції надійшло 1626 заяв та повідомлень від громадян. З них, за 545 розпочато досудові розслідування, за 33 фактами складено адміністративні протоколи.

Крім того, упродовж першого кварталу поточного року, зареєстровано 591 кримінальне правопорушення, у тому числі – 100 тяжких та 31 особливо тяжких.

Про виконану роботу прозвітували керівники усіх відділів Червоноградського МВ. Загалом працівники міліції розкрили 98 злочинів. Крім того, розшукали одну дитину, яка була безвісті зникла та двох осіб, які перебували у розшуку. Складено 200 адміністративних протоколів.

На завершення наради Володимир Калиш наголосив, що працівники міліції повинні робити все можливе, щоб забезпечити законність, права і свободи громадян. Він побажав усім присутнім наснаги в службі та виконувати поставленні завдання на найвищому рівні.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами Оксани Козачок,

помічника начальника Червоноградського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Для учасників АТО та їх ...

КОМЕНТАРІ