На Вінничині за скоєння розбійного нападу мешканцю Білої Церкви загрожує до 15 років ув'язнення

На Вінничині за скоєння розбійного нападу мешканцю Білої Церкви загрожує до 15 років ув'язнення

17.04.15 12:42 0 501
Розпиття спиртного з малознайомим чоловіком закінчилося для мешканця Козятина лікарняним ліжком. Йому п'яний молодик наніс ножове поранення та привласнив мобільний телефон та нетбук.

14 квітня до Козятинського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що у приймальне відділення місцевої лікарні доставлено чоловіка з проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини.

Як розповів т.в.о. начальника Козятинського райвідділу міліції Сергій Брянський, оперативники встановили, що поранення потерпілий отримав від чоловіка з яким розпивав спиртне. Щойно познайомившись, вони продовжили застілля у будинку потерпілого. Між чоловіками виникла сварка, в ході якої гість наніс ножове поранення 32-річному господарю.

Міліціонери затримали підозрюваного неподалік будинку потерпілого. Чоловік намагався втекти та застосував проти правоохоронців сльозогінний газ.

Затриманим виявився 35–річний житель м. Біла Церква. Зі слів чоловіка, він вже відбував покарання за вбивство.

Нетбук, мобільний телефон господаря та знаряддя злочину міліціонери вилучили. Потерпілий прооперований та перебуває в лікарні.

Слідчим відділенням міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 КК України (розбій). Санкція статті передбачає покарання до п'ятнадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Вирішується питання про кваліфікацію дій зловмисника відносно працівників міліції.

Козятинський РВ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «КАТП 1728»: на вул. Ж.Кюрі ...
Наступна новина: Тернопільська область: ...

КОМЕНТАРІ