На Вінничині через сварку колишні співмешканці опинились у реанімації

На Вінничині через сварку колишні співмешканці опинились у реанімації

17.04.15 12:53 0 526
Побутова сварка між колишніми співмешканцями ледь не скінчилась трагедією. Обидва учасники конфлікту опинились на лікарняних ліжках з проникаючими ножовими пораненнями.

14 квітня до Козятинського райвідділу міліції надійшло повідомлення від лікаря районної лікарні, що каретою швидкої допомоги з проникаючими ножовими пораненнями черевних порожнин доставлені чоловік та жінка. Обоє постраждалі знаходилися в стані алкогольного сп'яніння.

Як розповів начальник козятинської міліції Геннадій Ткачук, чоловік та жінка – колишні співмешканці. На вихідні жінка з малолітньою дитиною приїхали погостювати до колишнього співмешканця та його батьків у с. Комсомольське. Під час застілля між колишнім подружжям виникла сварка, під час якої 38-річний чоловік наніс декілька ножових поранень жінці. Усвідомивши, що накоїв, наніс ножове поранення і собі. Батьки, на очах яких відбувся конфлікт, викликали швидку допомогу.

Обоє постраждалі після операційного втручання знаходяться у важкому стані у реанімації.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). За такий злочин передбачено покарання до 3-х років ув'язнення.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ