На Вінничині у автопригодах постраждали пасажир іномарки та велосипедист

На Вінничині у автопригодах постраждали пасажир іномарки та велосипедист

17.04.15 13:35 0 508
Протягом вихідних у Калинівському та Немирівському районах області сталось дві дорожньо-транспортних пригоди. Водій «Мерседесу» зіткнувся з деревом, а велосипедист потрапив під колеса «ВАЗу».

12 квітня в Калинівському районі о 01.30 годині 34-річний водій автомобіля «Мерседес» не впорався з керуванням та з'їхав у кювет де допустив зіткнення з деревом. В результаті дорожньо-транспортної пригоди постраждав 20-річний пасажир іномарки.

13 квітня близько 21.20 години на автодорозі Немирів-Вінниця біля села Супрунівка Немирівського району 34-річний водій автомобіля "ВАЗ 21102" скоїв наїзд на велосипедиста. Чоловік рухався в попутному напрямку.

Внаслідок аварії 41-річний потерпілий госпіталізований до реанімаційного відділення Немирівської лікарні.

Слідчим відділом міліції відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі під колеса ...
Наступна новина: На Закарпатті затримали ...

КОМЕНТАРІ