На Вінничині 12 років ув'язнення загрожує зловмисникам за розбійний напад на пенсіонерку (ОНОВЛЕНО)

На Вінничині 12 років ув'язнення загрожує зловмисникам за розбійний напад на пенсіонерку (ОНОВЛЕНО)

17.04.15 12:10 0 505
Протягом кількох годин гайсинські міліціонери встановили та затримали одного із зловмисників, які скоїли розбійний напад на самотню пенсіонерку. Другий переховувався у Одеській області. Літню жінку нападники зв'язали скотчем та погрожували вбивством, якщо вона не віддасть заощадження.

15 квітня близько четвертої години дня у власному будинку 78-річну літню жінку виявив її син. Пенсіонерка була зв'язаною скотчем. Чоловік зранку не міг додзвонитися до матері, тож приїхав з'ясувати, що сталося. Він викликав швидку допомогу та міліцію.

Слідчо-оперативною групою було встановлено, що літня потерпіла стала жертвою двох нападників. Зловмисники у масках вночі вибили шибку і проникли до її будинку. Вони зв'язали жінку та почали вимагати гроші. Аби вона поквапилась, кололи ножем та погрожували вбивством. Отримавши 15 тисяч гривень, зловмисники зачинили безпомічну жінку у будинку та втекли.

Як розповів керівник обласної міліції Вінниччини Ігор Моренець, одного з підозрюваних затримали міліціонери за кілька годин на вулиці села, а іншого – наступного дня у Одеській області. Там він переховувався у знайомої. Затриманими виявилися 41-річні неодноразово судимі чоловіки. Один з них – односелець потерпілої. Він відбував покарання за крадіжки, зберігання зброї та наркотиків, а його товариш житель Дніпропетровщини – за вбивство. Частину грошей зловмисники витратили на алкоголь та власні потреби.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 187 КК України (розбій, поєднаний з проникненням у житло). Зловмисникам загрожує до 12 років ув'язнення.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: Волинь: відбулися заходи у ...

КОМЕНТАРІ