Впродовж вихідних на Хмельниччині у ДТП загинуло 2 мотоциклісти

Впродовж вихідних на Хмельниччині у ДТП загинуло 2 мотоциклісти

17.04.15 10:27 0 507
Загалом за участю водіїв мототранспорту було зафіксовано 4 дорожньо-транспортні пригоди, в яких 2 людини загинуло, ще 3 — травмовано.

Так, 11 квітня у Кам'янці-Подільському по вулиці Чехова «ВАЗ» не розминувся із мотоциклом «Honda» під керуванням 29-річного місцевого жителя. Як наслідок — водій двохколісного із переломом ноги госпіталізований до травматологічного відділення місцевої лікарні.

Того ж дня в селі Шрубків Летичівського району 25-річний водій на мотоциклі «Дніпро-11» не обрав безпечної швидкості руху, виїхав на узбіччя і врізався у бетонний стовп паркану. Від отриманих травм чоловік помер на місці.

12 квітня у селі Балин Дунаєвецького району 15-річний школяр, керуючи мотоциклом «Musstang MT 150-5», не впорався з керуванням, з'їхав на узбіччя та перекинувся. У результаті ДТП хлопець отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому правого стегна та лівої ключиці, у його 17-річного пасажира також зламане стегно.

13 квітня у Хмельницькому близько 13 години по вулиці Перемоги 37-річний водій мотоцикла “Kawasaki” допустив зіткнення з металевою огорожею, яка відділяє проїжджу частину від тротуару. Внаслідок ДТП чоловік від отриманих травм помер у приймальному відділенні міської лікарні.

У Державтоінспекції нагадують, що водії мопедів та мотоциклів мають такі ж права та обов'язки, як і водії інших транспортних засобів, тому повинні неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху, мати відповідні документи та виконувати додаткову вимогу — користуватися мотошоломами.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ