На Хмельниччині врятовано рибалку,в якого виникли проблеми зі здоров’ям

На Хмельниччині врятовано рибалку,в якого виникли проблеми зі здоров’ям

17.04.15 15:46 0 586
16 квітня об 11:50 на пункт зв’язку 19-ї державної пожежно-рятувальної частини м.Старокостянтинів поступило повідомлення про те, що по вул. Першого Травня на р.Случ у дерев’яному човні знаходиться чоловік, який в свідомості, проте не може самостійно рухатись та потребує допомоги.

Черговий караул на аварійно-рятувальному автомобілі оперативно прибув за вказаною адресою. Човен із потерпілим знаходився на відстані близько 20 м від берега, але через зарості комишу дістатися до нього було важко. Оцінивши обстановку, начальник караулу прийняв рішення спустити на воду рятувальний човен у доступному для цього місці та проплисти річкою вздовж берега близько 70 м до горе–рибалки. Діставшись до човна, один із рятувальників пересів до хворого, аби доправити його до берега. Там уже чекали лікарі швидкої, які надали медичну допомогу і транспортували потерпілого до центральної районної лікарні.

На щастя, уважність випадкового перехожого та вчасно надана допомога врятували життя 73-річному мешканцю Старокостянтинова.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Степан Барна: «Ми ...

КОМЕНТАРІ