У Києві виступить один із найвидатніших гітаристів світу Томмі Еммануель

У Києві виступить один із найвидатніших гітаристів світу Томмі Еммануель

17.04.15 10:55 0 480
Завтра, 17 квітня, у Києві у Міжнародному центрі культури і мистецтв вперше виступить один з найвидатніших гітаристів світу Томмі Еммануель.

Про це повідомили організатори заходу.

Томмі Еммануель – жива легенда Австралії. Він так і не отримав музичної освіти, хоча почав грати на гітарі в чотири роки. Перераховувати заслуги Еммануеля можна нескінченно, і все одно цього буде мало: музикант випустив 16 сольних альбомів (серед яких є золоті та платинові), 2000 записів, він дає 340 концертів на рік, Еммануель здобув безліч нагород, серед яких у номінації на Греммі «Кращий акустичний гітарист» – 2007 (GP), «Найпопулярніший гітарист» (Rolling Stone, Australia), «Золота Гітара» 2006 і 2007 року (CMAA Awards Australia).

«Своєю грою я намагаюся зробити людей щасливішими», – переконує Томмі Еммануель. Достатньо один раз побачити Томмі на сцені, щоб зрозуміти, як він це робить. Різноманітна публіка у будь-якій точці земної кулі навіки стає його аудиторією, варто лише Томмі взяти гітару в руки. «Мені дуже пощастило – вдалося попрацювати з багатьма видатними музикантами, серед яких Ерік Клептон, Стіві Уандер, Лес Пол, Тіна Тернер і багато інших», – зазначив Еммануель.

«Кожен концерт Томмі Еммануеля – це шоу, що залишає у глядачів незабутні враження. Один на сцені, поперемінно змінюючи гітари, він легко замінює парочку симфонічних оркестрів і рок-бендів. Здається, те, що робить Томмі з гітарою, просто за межами людських можливостей. Томмі Еммануель – це поєднання позамежного майстерності і таланту з божевільним артистизмом і чарівністю. Уміння перетворити кожну ноту в почуття, вдихнути в неї справжнє життя, а всіх навколо себе зробити щасливими», – зазначають організатори.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Автомобіль з ...
Наступна новина: Волинські держохоронці ...

КОМЕНТАРІ