Ужгородські вогнеборці подарували чоловікові друге життя,врятувавши його від загибелі на пожежі

Ужгородські вогнеборці подарували чоловікові друге життя,врятувавши його від загибелі на пожежі

17.04.15 15:13 0 551
Учора, 15 квітня, о 20:42 в оперативно-рятувальну службу обласного центру Закарпаття повідомили, що на вулиці Л. Толстого горить підвальне приміщення дев’ятиповерхового житлового будинку.

На місце події поспішили бійці 14-ї державної пожежно-рятувальної частини Ужгорода. Через сильне задимлення рятувальникам довелося працювати у спеціальних апаратах для захисту органів дихання. Минуло кілька хвилин й в осередку загорання вогнеборці натрапили на тіло людини. Чоловік лежав на обгорілій ковдрі. На щастя, він ще подавав ознаки життя. Рятувальники негайно винесли його на свіже повітря, де привели до тями й передали до рук медиків «швидкої» допомоги.

Згодом з’ясується, що потерпілий 1967 року народження, який дане підвальне приміщення обладнав собі під тимчасову нічліжку.

Вогнеборцям знадобилося 23 хвилини, щоб локалізувати пожежу, а о 21:32 її було повністю ліквідовано. Гасіння утруднювалося наявністю сміття та іншого непотребу.

Збитки від пожежі та причина її виникнення встановлюються. Серед ймовірних розглядається й версія необережного поводження з вогнем під час паління.

Наслідком пожежі стали: знищене сміття (близько 10 метрів квадратних) та ковдра.

Детальні обставини справи з’ясовуються.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ