На Закарпатті триває огляд автодоріг,вулиць та залізничних переїздів

На Закарпатті триває огляд автодоріг,вулиць та залізничних переїздів

17.04.15 14:06 0 627
У Закарпатській області проводиться весняний комісійний огляд автомобільних доріг, вулиць та залізничних переїздів. До складу комісій, які проводять огляд, входять працівники ДАІ, представники служб автомобільних доріг, облавтодорів, Укрзалізниці, громадських організацій та засобів масової інформації.

Як зазначив старший інспектор з особливих доручень УДАІ УМВС підполковник міліції Олександр Ковальчук, під час огляду члени комісій фіксують стан доріг, узбіч, придорожніх територій, тротуарів, зовнішнього освітлення тощо. Комісія також перевіряє облаштування залізничних переїздів, через які здійснюється автобусний рух.

Виявлені недоліки в утриманні доріг та обсяги першочергових робіт з їх ліквідації записуються в актах огляду із зазначенням строків завершення робіт на дорогах загального користування.

- Особлива увага приділяється облаштуванню аварійно небезпечних ділянок та місць концентрації ДТП, відповідності встановлених знаків маршрутного орієнтування схемам організації дорожнього руху та демонтажу дорожніх знаків, які вводять необґрунтовані обмеження для учасників дорожнього руху, - каже підполковник Ковальчук.

Інформація УДАІ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ