На Закарпатті затримали сина,який сп'яну убив рідну матір

На Закарпатті затримали сина,який сп'яну убив рідну матір

17.04.15 13:38 0 545
Під час родинної сварки п′яний 37-річний житель с.Баркасово Мукачівського району наніс численні удари дерев`яною палицею своїй 55-річній матері. Від травми грудної клітки, переломів ребер та інших тілесних ушкоджень жінка померла. Сина-вбивцю міліція взяла під варту.

Із с.Баркасово Мукачівського району на лінію «102» Мукачівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про смерть 55–річної жінки. Телефонував сільський фельдшер, який повідомив, що жінка померла не власною смертю. На тілі потерпілої видно тілесні ушкодження у вигляді забоїв та синців.

На місце події прибули правоохоронці. Міліціонери з`ясували: і мати, і син, які проживали разом, тривалий час зловживали спиртними напоями. Чергова сварка, яка закінчилась фатально, теж виникла на грунті зловживання алкоголем. П′яний син схопив дерев`яну палицю й став нею бити матір. Жінка теж була нетвереза…

Як пізніше розповів сам убивця, він побив маму, бо та відмовилась помити посуд... Лише зранку виявив на ліжку вже бездиханне тіло матері і викликав сільського фельдшера.

За фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень, які спричинили смерть потерпілої, слідчий міськвідділу відкрив кримінальне провадження за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження). Вбивці матері загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 10 років. Триває досудове розслідування.

Інформація Мукачівського МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ