В Закарпатській області іршавські правоохоронці вшанували ветеранів карного розшуку та державтоінспекторів

В Закарпатській області іршавські правоохоронці вшанували ветеранів карного розшуку та державтоінспекторів

17.04.15 14:39 0 568
Своє професійне свято відзначають працівники Державтоінспекції та карного розшуку. З цієї нагоди іршавські правоохоронці запросили до райвідділу ветеранів цих служб.

З вітальним словом виступив начальник Іршавського райвідділу міліції підполковник Мирон Черничко. Керівник відзначив заслуги ветеранів та нинішніх працівників карного розшуку й ДАІ у боротьбі зі злочинністю.

Голова ради ветеранів району Василь Микита розповів про роботу розшуковиків та державтоінспекторів у радянські часи. Тоді на весь райвідділ був один мотоцикл, на якому виїжджали на місце пригоди. До райцентру не повертались до тих пір, доки злочин не був розкритий. Всі у райвідділі працювали над розкриттям злочинів, незважаючи на посади та служби.

Колишній начальник карного розшуку району Василь Химич згадав, які злочини вони розкривали, як співпрацювали з людьми.

Колишні державтоінспектори Василь Причина та Олександр Бажів згадали багато прикладів із свого міліцейського життя, як боролися з порушниками правил дорожнього руху на дорогах.

За активну життєву позицію і значний внесок у виховання молодого покоління правоохоронців начальник Іршавського райвідділу підполковник Мирон Черничко відзначив Почесними грамотами Василя Химича, Івана Юску, Івана Дутку, Петра Штефаня, Олександра Бажіва та Василя Причину.

Інформація Іршавського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У центрі Тернополя ДТП - ...
Наступна новина: У Хмельницькому ...

КОМЕНТАРІ