Зі святом працівників карного розшуку ужгородської міліції вітали вихованці сімейного будинку

Зі святом працівників карного розшуку ужгородської міліції вітали вихованці сімейного будинку

17.04.15 12:01 0 532
Привітати ужгородських міліціонерів з професійним святом – Днем карного розшуку прийшли вихованці сімейного будинку «Нова сім'я». Міліціонери віддячили юним артистам – подарували мікрохвильову піч.

своє професійне свято відзначають працівники карного розшуку міліції. З нагоди професійного свята в гості до ужгородських оперативників завітали вихованці родинного будинку «Нова сім'я».

Діти влаштували для правоохоронців концерт. Там були танці, пісні і вірші. У свою чергу міліціонери віддячили юним артистам гучними аплодисментами та цінним подарунком – мікрохвильовою піччю.

Директор сімейного будинку «Нова сім′я» Валентина Червоноока від імені своїх вихованців подякувала правоохоронцям за постійну турботу, увагу до дітей і подарунок.

Т.в.о. начальника Ужгородського міськвідділу міліції підполковник Роман Стефанишин подякував особовому складу карного розшуку міськвідділу за службу. Завдяки їм вдалося покращити правопорядок на вулицях Ужгорода та в громадських місцях. Керівник побажав колегам міцного здоров'я, наснаги та успіхів у роботі на благо нашого краю.

Інформація Ужгородського МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині у Пасхальну ...
Наступна новина: Вперше у Тернополі бюджет ...

КОМЕНТАРІ