В Закарпатській області мукачівські міліціонери затримали зловмисника,який поцупив з чужого автомобіля сумку

В Закарпатській області мукачівські міліціонери затримали зловмисника,який поцупив з чужого автомобіля сумку

17.04.15 13:22 0 539
Поки власник дрімав у своїй машині, злодій поцупив з салону жіночу сумку з грошима, мобілкою та документами і втік. На щастя, потерпілий пробудився і запам'ятав прикмети крадія. А далі звернувся за допомогою до мукачівських міліціонерів.

В ході оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу зловмисника та затримали його. Ним виявився 23-річний мукачівець. У скоєному він зізнався.

Даний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.185 (крадіжка, вчинена повторно) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає позбавлення волі на строк до 5 років. Мукачівцю повідомлено про підозру у скоєнні даного злочину. Триває досудове розслідування.

- На жаль, випадки крадіжок з автомобілів непоодинокі, - коментує подію начальник сектору карного розшуку Мукачівського міськвідділу міліції Василь Карпинець. - Шановні громадяни! Будьте уважні, не залишайте особисті речі, а особливо документи та гроші в незачинених автомобілях. Не дайте злодіям жодного шансу.

Інформація Мукачівського МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Вінничина: на базі ...

КОМЕНТАРІ