У Лугинському районі Житомирщини правоохоронці приєднались до акції "Від щирого серця"

У Лугинському районі Житомирщини правоохоронці приєднались до акції "Від щирого серця"

17.04.15 10:41 0 513
Дільничні інспектори місцевого райвідділку міліції взяли під опіку родини колег та військовослужбовців, які нині несуть службу у зоні проведення антитерористичної операції.

Посильна допомога по господарству та щира турбота про родини – вияв загальногромадського єднання у протидії ворогові - вважають правоохоронці Лугинського РВ, тож і цікавляться буденними проблемами сімей, чиї рідні несуть службу на сході держави.

Дільничний інспектор с. Бовсуни Анатолій Чурило постійно у курсі справ родини військовослужбовця Андрія Невмержицького. Хлопець несе службу у складі розвідувальної роти на Донеччині, а вдома допомоги по господарству потребує його мати Раїса Миколаївна. Тож із недавніх пір міліціонер за можливості буває в її помешканні, посильно підтримуючи.

- Ми розуміємо, як складно сім'ям, чиї брати, сини, чоловіки несуть службу в зоні АТО, - розповідає заступник начальника Лугинського РВ УМВС Михайло Вітольник. – Тому всіляко підтримуємо такі родини, тим більше сім'ї колег, які вирушають у складі зведеного загону правоохоронців Житомирщини виконувати службові завдання на сході.

- Усі ми хочемо, аби бойові дії якнайшвидше закінчилися і наші хлопці повернулися додому живими та неушкодженими, - говорить Раїса Миколаївна.

Прес-служба УМВС України

в Житомирській області

(за повідомленням Лугинського РВ УМВС)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області за ...
Наступна новина: ДТП на Волині: двоє осіб ...

КОМЕНТАРІ