Житомирщина: на Коростенщині під колесами автомобіля загинула пенсіонерка

Житомирщина: на Коростенщині під колесами автомобіля загинула пенсіонерка

17.04.15 10:10 0 509
За минулу добу зафіксовано 3 дорожньо-транспортні пригоди, в яких 1 людина загинула та 2 отримали тілесні ушкодження. У Коростенському районі уночі водій «Рено» вчинив ДТП, під час якого загинула 80-річна місцева жителька.

13 квітня близько 02.20 на 142км автодороги Київ-Ковель, поблизу с. Новаків, Коростенського р-ну, водій автомобіля «Рено Преміум», житель Харківської області, 1981 р.н., здійснив наїзд на пішохода, жительку м. Коростеня, 1935 р.н., яка йшла по проїзній частини у зустрічному напрямку.

Унаслідок ДТП пішохід від отриманих тілесних ушкоджень померла на місці пригоди.

Шановні громадяни! Державтоінспекція звертається до водіїв транспортних засобів та пішоходів: дотримуйтесь правил поведінки на дорозі та будьте обережними, адже навіть незначне порушення може мати трагічні наслідки.

Загалом 83 порушення Правил дорожнього руху було виявлено та припинено працівниками Державтоінспекції на автошляхах області упродовж минулої доби. Затримано 19 водіїв за керування транспортними засобами в стані алкогольного сп'яніння. Складено 8 адміністративних протоколів на водіїв за перевищення швидкісних режимів.

УДАІ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Великдень на Буковині ...

КОМЕНТАРІ