На Житомирщині правоохоронці затримали дачного крадія

На Житомирщині правоохоронці затримали дачного крадія

17.04.15 12:51 0 518
Працівники карного розшуку викрили 42-річного чоловіка у вчиненні кількох крадіжок з дачних будинків, розташованих у Коростенському районі. Затриманому оголошено про підозру у вчиненні чотирьох таких злочинів. Досудове розслідування триває.

Упродовж останніх двох місяців до Коростенського міськвідділу міліції надійшло кілька заяв від громадян про крадіжки з дачних будинків, що розташовані в с. Вороневому.

Працюючи на місцях подій, міліціонери за низкою ознак з'ясували, що крадіжки, ймовірно, вчиняє одна й та сама особа. Згодом правоохоронці встановили, що до них причетний 42-річний місцевий житель.

Перш ніж потрапити до чужого помешкання, зловмисник переконувався у відсутності господарів. Потрапляв до приміщень, зламуючи замки або пошкоджуючи вікна. Звідти забирав будівельні інструменти, посуд, одяг, консервацію та інше цінне майно.

Як повідомив начальник Коростенського міського відділу Ігор Жміда, затриманим є раніше судимий за аналогічні злочини чоловік. Він зізнався, що викрадені речі перепродавав та жив на виручені кошти. У ході досудового розслідування було доведено його причетність до чотирьох крадіжок з дачних будинків.

Відповідно до ч.3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення) Кримінального Кодексу України, чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 6 років. Судом йому обрано запобіжний захід - тримання під вартою.

У рамках розслідування кримінального провадження правоохоронці також перевіряють, чи не причетний затриманий до інших аналогічних злочинів.

Прес-служба УМВС

України в Житомирській області,

за повідомленням Коростенського МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ