У Рівненській області протягом доби рятувальники успішно ліквідували дві пожежі

У Рівненській області протягом доби рятувальники успішно ліквідували дві пожежі

17.04.15 12:24 0 519
15 квітня о 07:02 за номером «101» в Березнівський районний сектор ГУ ДСНС надійшло повідомлення, що у селі Хотинь по вулиці Молодіжна горить житловий будинок. На місце події було направлено черговий караул 3-го державного пожежно-рятувального поста. Прибувши за вказаною адресою рятувальники з’ясували, що на даху цегляного житлового будинку розміром 10х10 метрів горіло дерев’яне перекриття. Вогнеборці за допомогою водяних стволів оперативно ліквідували пожежу та не допустили розповсюдження вогню на весь будинок. Полум’я встигло лише частково пошкодити шиферну покрівлю будинку та дерев’яне перекриття, а також речі домашнього вжитку.

Встановлюючи передумови виникнення пожежі рятувальники з’ясували, що у житловому будинку довгий час ніхто не проживав, лише позавчора у нього вселився 44-річний чоловік, який є власником житла. Чому виникло загоряння чоловік пояснити не зміг.

Наразі остаточна причина пожежі та завдані вогнем матеріальні збитки встановлюються. Однією із основних версій виникнення пожежі є коротке замикання в електромережі.

Того ж дня березнівські вогнеборці близько 19:00 успішно ліквідували ще одну пожежу, яка виникла у селі Яблунне. Загоряння виникло у дерев’яній господарчій будівлі розміром 6х4 метри. На момент приїзду бійців Держслужби з НС вогонь у будь-яку мить міг перекинутися на поруч розташований житловий будинок та господарчі прибудови. Завдяки чітким та оперативним діям вогонь вдалося швидко приборкати та не допустити його розповсюдження за межі осередку загоряння.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ