Працівники ДАІ Рівненщини працюють у посиленому режимі

Працівники ДАІ Рівненщини працюють у посиленому режимі

17.04.15 12:56 0 521
Як свідчить статистика, у Рівненській області спостерігається зростання кількості ДТП, в результаті яких гинуть і травмуються люди. Аби зменшити їх кількість, працівники ДАІ переведені на 12-годинний робочий день.

Враховуючи збільшення кількості загиблих та травмованих людей внаслідок дорожньо-транспортних пригод, керівництво УДАІ УМВС прийняло рішення про збільшення кількості нарядів ДПС ДАІ за рахунок додаткових сил та засобів. Особовий склад переведений на 12-годинний робочий день. При цьому основна увага націлена на відпрацювання тих районів області, де спостерігається ріст автопригод.

- Працівники ДАІ Рівненської області постійно проводять низку профілактичних заходів, метою яких є виявлення та документування порушень Правил дорожнього руху, що суттєво впливають на стан аварійності. Варто зазначити, що збільшення кількості дорожньо-транспортних пригод спостерігається саме у вихідні та святкові дні, - зауважив керівник обласної ДАІ Олександр Семенюк.

Тож, Державтоінспекція Рівненщини звертається з проханням до усіх учасників дорожнього руху бути максимально уважними та обережними, а також неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху.

Прес-служба УДАІ УМВС

України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області у ...

КОМЕНТАРІ