На Рівненщині виявили авто з підробленими документами

На Рівненщині виявили авто з підробленими документами

17.04.15 12:00 0 562
Працівники ДАІ Рівненської області затримали автомобіль, свідоцтво про реєстрацію якого має явні ознаки підробки, а номер кузова не відповідає записам у реєстраційних документах.

14 квітня опівдні в обласному центрі по вулиці Устинській під час нагляду за безпекою дорожнього руху інспектори ДПС взводу ДПС ВДАІ з обслуговування міста Рівне зупинили автомобіль "Опель Омега" червоного кольору. За кермом легковика знаходився 31-річний місцевий житель. Під час перевірки документів правоохоронці встановили, що свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу має явні ознаки підробки, а посвідчення водія взагалі відсутнє. На водія іномарки інспектори ДАІ склали адміністративний протокол за частиною 1 статті 126 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Перевіривши транспортний засіб за всіма базами Державтоінспекції, правоохоронці з'ясували, що номер кузова цього автомобіля не відповідає записам у реєстраційних документах.

На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу.

Іномарку працівники ДАІ доставили на територію Рівненського МВ УМВС, а свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу вилучили та направили на проведення експертизи у Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС. За цим фактом проводиться перевірка.

Прес-служба УДАІ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині від початку ...
Наступна новина: На Вінничині у Пасхальну ...

КОМЕНТАРІ