Рівне приймало учасників спортивних змагань з усієї України

Рівне приймало учасників спортивних змагань з усієї України

17.04.15 12:05 0 628
У Рівненському вищому професійному училищі Департаменту Державної служби охорони при МВС України відбулися легкоатлетичні змагання. Першість виборола команда зі Львова.

Минулого тижня упродовж трьох днів з метою активізації фізкультурно-оздоровчої, спортивно-масової роботи, популяризації серед особового складу Державної служби охорони здорового способу життя позмагалися в боротьбі за першість з легкоатлетичного кросу представники особового складу регіональних підрозділів ДСО при МВС України.

- Проведення таких змагань в службі охорони є доречними, адже високий рівень фізичної підготовки показали абсолютно всі команди, - зазначає начальник Рівненського ВПУ полковник міліції Ігор Балук.

Хлопці-міліціонери з 25 команд змагалися в бігу на 1000, 3000 та 5000м.

В особистому заліку бігу на 1000м місця розподілялися таким чином: 1 місце – Микола Космідайло з м.Київ, 2 місце – Ігор Герба з Волині, 3 місце – Роман Галушка із Львівщини.

В особистому заліку бігу на 3000м: 1 місце – Андрій Мартинюк з Тернополя, 2 місце – Віталій Андрусь зі Львова, а 3 місце – Олександр Ювко з Києва.

В особистому заліку бігу на 5000м: 1 місце – Роман Джендзик з Вінниці, 2 місце Сергій Арєшкін з Одеси, 3 місце – Володимир Карпинський із м.Суми.

У загальнокомандному заліку: 4 місце – рівненські хлопці, на 3 місці цього року м.Київ, 2 місце виборола команда з Тернополя, а почесне 1 місце у спортсменів зі Львова.

За словами заступника начальника училища з навчально-методичної роботи підполковника міліції Миколи Савчука, учасники змагань залишилися задоволеними після проведеного часу в училищі, але переможцями стати, на жаль, всі не можуть.

Варто відзначити, що багато хто з переможців змагань є випускниками саме Рівненського училища, на базі якого відбувся спортивний захід. Також завітали гості з Департаменту Державної служби охорони та Управління ДСО в Рівненській області. Змагання показали високий рівень фізичної підготовки, загартованість наших хлопців та вправність у кросі на велику дистанцію.

УДСО при УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ