На Рівненщині у дорожньо-транспортній пригоді загинув батько з тримісячним сином

На Рівненщині у дорожньо-транспортній пригоді загинув батько з тримісячним сином

17.04.15 10:43 0 469
Останнім часом у Рівненській області почастішали випадки скоєння дорожньо-транспортних пригод, в результаті яких гинуть та травмуються люди.

Працівники Державтоінспекції Рівненщини вкрай стурбовані тим, що все частіше більшість учасників дорожнього руху продовжують ігнорувати вимоги Правил дорожнього руху. Як свідчить статистика, поширеними видами автопригод з потерпілими залишається зіткнення, наїзд на перешкоду та наїзд на пішохода, що загалом складає 83% вiд усiх дорожньо-транспортних пригод з потерпілими.

- Основними причинами скоєння дорожньо-транспортних пригод, в результаті яких гинуть і травмуються люди, є недотримання безпечної швидкості руху, виїзд на смугу зустрічного руху, порушення правил проїзду пішохідних переходів, - зауважив начальник УДАІ УМВС України в Рівненській області полковник міліції Олександр Семенюк. - Перехід пішоходами через проїзну частину дороги у невстановленому місці є частою причиною аварій. Ріст аварійності спостерігається у Зарічненському, Дубровицькому, Рокитнівському та Корецькому районах.

Так, 14 квітня близько другої години ночі у Дубровицькому районі сталася дорожньо-транспортна пригода, яка забрала життя тримісячної дитини та її 28-річного батька. За попередніми даними, 28-річний житель Дубровицького району, керуючи автомобілем марки «Рено-Кенго», з невідомих поки причин допустив з'їзд автомобіля у кювет, після чого наїхав на придорожнє дерево. У салоні автомобіля знаходилась дружина водія та двоє малолітніх дітей.

Внаслідок ДТП від отриманих тілесних ушкоджень на місці події загинув водій легковика та його син. Із тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості потрапили у Дубровицьку центральну районну лікарню 28-річна дружина загиблого водія та їх трирічна донька.

Працівники Державтоінспекції вкотре закликають усіх учасників дорожнього руху до неухильного дотримання вимог ПДР. Керуючи транспортними засобами, будьте уважними та пильними на дорозі, особливо у темну пору доби. Дотримуйтесь безпечної швидкості руху. Перевозячи пасажирів, пам'ятайте, що їх життя та здоров'я залежить у першу чергу від вас.

Прес-служба УДАІ УМВС

України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ